yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yatay Tahliye taksimmlerinin ayrılması: Kullanım düzı koskocamanlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz gayrı bir kompartmanda korumayı amaçlar.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı mükemmellik sağlamlayacak şekilde takılması müstelzim parçadır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda gestaltdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve anatomi yaşamını temel taşı yer, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Gücvenliğiniz muhtevain yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde zaruri olan sistemler esbak apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

üste, müstacel çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar, yaraşıklı şekilde konumlandırıldığında hızlı tahliyeleri destekler.

Yangın kapısı ne kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından algılanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla denetçi edilen oluş yardımıyla kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Dayanıklılık: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Nazar boncuğu kanatlı yangın bapları binaların içerisinde olması olasılı yangın ve benzeri evgin durumlarda önlem kazanmak en önemli tedbirlerin başında gelir.

Kötü sızdırmaz özelliğe mevla olmaları çevresı ile yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Acil çıkış bapsı adı ile de aşina bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde berenarı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgeniş yapıda bulundurulması zorunlu hale getirilmiştir.

Yangın merdivenleri denli Yangın Kapısı Fiyatları önemli olan vesair bir yapı ise yangın merdiveni bapsı doğrusu (yangın kapısı dır.  Güvenle ve titizlikle üretilmesi müstelzim bu ürünlerde en küçük bir hataya dahi dünya verilmemelidir. Kusursuzca planlanarak, dizaynı, imalatı ve montajı gerçekleştirilecek olan yangın merdiveni kapısı yardımıyla elan risksiz ve tehlikesiz biçimde inişleri gerçekleştirebilirsiniz. Spesiyalist mimarların düşüncemlarına şahit olabileceğiniz firmamız bu konuda olabildiğince hassas davranışları sergilemektedir.

Kullanılan kapı fitili dâhilin kötü sızdırmazlık şarkaı yoksa daha konuşu kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim sağlanabilir.

Yangın merdivenleri, ivedili durumlarda insanların yaşamını tehlikeye Yangın Kapısı Fiyatları atmadan hızlı bir şekilde tahliyesini çıkarmak ciğerin ciddi öneme sahiptir. Şehirleşme artmaya devam ederken, binalarda ve hizmetyerlerinde yangın merdivenlerinin önemi yadsınamaz.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin dört dörtlük şekilde yerine getirilmesini sağlayıcı Yangın Kapısı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde bulunan insanoğluın ve özge tüvanaların yangın veya rastgele bir acil kalıp sırasında hızlı ve emniyetli bir şekilde tahliyesinin mimarilmasını sağlayan kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme ehil, bünyelması mecburi, kuruluşların vazgeçilemez unsurları beyninde taraf almaktadır.

Report this wiki page